Kayserili ve oglu
Kayserili ve oglu
Oğlu, Kayseriliden para istedi:
- "Baba 500 bin lira verir misin?" Kayserili :
- "400 bin mi? Naapcan lan 300 bini. 200 bin neyine yetmiyor. Al sana 100 bin yeter." der ve çıkartıp 50 bin lira verir.
Bunun üzerine oğlu pişkin pişkin güler:
- "Baba bana zaten 50 bin lira lazımdı." Kayserili :
- "Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni.."
- "Baba 500 bin lira verir misin?" Kayserili :
- "400 bin mi? Naapcan lan 300 bini. 200 bin neyine yetmiyor. Al sana 100 bin yeter." der ve çıkartıp 50 bin lira verir.
Bunun üzerine oğlu pişkin pişkin güler:
- "Baba bana zaten 50 bin lira lazımdı." Kayserili :
- "Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni.."

boncuk- yeni üye
Geri: Kayserili ve oglu
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

bako- Admin

Similar topics» Köyümüz Nüfusuna Kayıtlı Tüfekçi (Çinilin) Ali'nin Oğlu Halim YILDIZ 11.02.2012 Cuma Günü Vefat Etmiştir...
» Köyümüz Sakinlerinden Kamil oğlu Osman Ertürk Yakalanmış Olduğu amansız Hastalığa Yenik Düşerek 22/11/2011 Salı günü Vefat Etti.
» Kenan Imirzalıoglu ile bir röportaj daha
» oktay sinan oglu kimdir
» NIKOLA TESLA KİMDİR ?
» Köyümüz Sakinlerinden Kamil oğlu Osman Ertürk Yakalanmış Olduğu amansız Hastalığa Yenik Düşerek 22/11/2011 Salı günü Vefat Etti.
» Kenan Imirzalıoglu ile bir röportaj daha
» oktay sinan oglu kimdir
» NIKOLA TESLA KİMDİR ?